Call us for reservations: +5999 7472777

Ostrich Safari Tour

Ostrich Safari Tour

Curaçao Ostrich Farm

De Ostrich Safari Tour op de Farm die is gelegen in een prachtig natuurgebied op de weg naar Groot St. Joris in Santa Catharina. De Struisvogel Farm betekent plezier voor het hele gezin! Het voelt even alsof u in Zuid Afrika bent. Maak kennis met deze fascinerende vogels van dichtbij op een leerzame en leuke manier door onze Safari Tour.

Onze tour neemt u mee in een safari truck over de struisvogel farm waarin u alle fases zult zien van het leven van de struisvogel op onze farm. Om het uur vertrekt er een tour en tijdens de rondleiding vertelt onze gids u op een leuke en grappige manier hoe ‘slim’ struisvogels eigenlijk zijn. Onze gids laat u de volledige levenscyclus zien van ei, baby struisvogel tot volwassen struisvogel.

Curaçao Ostrich Farm

Op onze farm verblijven tevens een paar emoe’s (Australische struisvogels) en zult u tijdens de tour zelfs kennismaken met onze hangbuik zwijntjes en nijlkrokodillen. Dus wil je even heel iets anders tijdens je vakantie, dan is een farm tour op de Curacao Ostrich Farm erg leuk om te doen. Kinderen vinden een bezoekje aan onze farm ook erg leuk.

Curaçao Ostrich Farm

Aan het einde van de trip mag u de struisvogels voeren en wordt u zelfs uitgenodigd om op een struisvogelei te gaan staan. U zult zien dat het ei uw gewicht makkelijk kan dragen. En als u door de tour hongerig bent geworden kunt u in het Zambezi restaurant na afloop een struisvogelomelet of struisvogel biefstuk eten.

stempel-nl230x230U kunt kiezen om alleen de Safari Tour te doen of u kunt een combi ticket kopen waarbij u na de tour heerlijk kunt genieten van een lunch (keuze uit wrap, ostrich kroket met brood of een ostrich burger) of diner in het Zambezi restaurant. U kunt bij aankomst tickets kopen voor de tour bij de souvenir shop of u kunt alvast nu online uw tickets aanschaffen;

 

Wilt u meer weten over de struisvogel? Wij hebben alles voor u op een rij gezet. Klik [hier].

Volwassenen - $ 17.00
Kinderen - $ 14.00
Transport van en naar uw accommodatie vanaf $ 20.00 extra. Bel voor reservering naar +5999 7472777.
Volwassenen - $ 37.50
Kinderen - $ 18.00
Na de safari tour gaat u genieten van een heerlijke lunch in ons Restaurant Zambezi.
Volwassenen - $ 65.00
Kinderen - $ 18.00
Na de safari tour gaat u genieten van een heerlijk 3 gangen diner in ons Restaurant Zambezi.
Volwassenen - $ 65.00
Kinderen - $ 37.00
U wordt tussen 3.00 pm en 3.30 pm opgehaald bij uw accommodatie en u bezoekt eerst samen met andere gasten de Aloe Vera Plantage. Onze jeep safari haalt u daar op voor de Safari tour van 40 minuten op de Ostrich Farm. Na de tour geniet u van een 3 gangen diner in ons restaurant Zambezi. U wordt om 8.00 pm weer terug gebracht naar uw accommodatie.
Alleen mogelijk op vrijdag. Bel voor reservering naar +5999 7472777.