Call us for reservations: +5999 7472777

Curacao Ostrich Farm

De Curacao Ostrich Farm

Restaurant ZambeziDe Curacao Ostrich Farm is geopend in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een veel bezochte toeristische bezienswaardigheid voor volwassenen maar ook zeker voor kinderen. De Curacao Ostrich Farm is van origine opgezet met het idee om struisvogel eieren, kuikens en vlees te gaan exporteren naar Zuid Amerika. Gedurende deze eerste opzet werd duidelijk dat er meer interesse was in de farm dan alleen vanuit bedrijven uit Zuid Amerika. Mensen waren nieuwsgierig naar struisvogels en zo ontstond al snel het idee om de stap naar het toerisme te maken. De toenmalige eigenaar is begonnen met 100 struisvogel vrouwtjes en 50 struisvogels mannetjes. Dit aantal is inmiddels doorgegroeid naar 200 volwassen struisvogels en gemiddeld zo’n 200 struisvogels kuikens. Gedurende de stap naar het tourisme is de souvenir shop geopend en restaurant Zambezi.

De Curacao Ostrich Farm ontwikkeld zich nog steeds. Er zijn diverse toekomst plannen om de farm verder uit te breiden om de farm zo nog aantrekkelijker te kunnen maken voor bezoekers. Recent is de Curacao Ostrich Farm ook gestart met Quad tours waarbij je de prachtige natuur kunt ontdekken van o.a. de St. Jorisbaai.

De Curaçao Ostrich Farm wordt gerund door een team van enthousiaste mensen die stuk voor stuk er alles aan zullen doen om u een fantastische dag of avond te bezorgen. Hun enthousiasme, inzet en vakmanschap zorgen ervoor dat u een onvergetelijke ervaring van uw ‘bucket list’ kunt afstrepen.

Curacao Ostrich Farm

Routebeschrijving
Route vanaf de ring (Schottegatweg Oost)
  • Ga de santa rosa weg op
  • Zodra de Santa Rosaweg overgaat in de weg naar Montana gaat u linksaf bij het Curoil bezinestation (aan uw rechterhand). U ziet hier ook bordjes van de CurAloe en Ostrich Farm.
  • Helemaal onderaan de weg gaat u linksaf.
  • Let op: u krijgt nu vanzelf aan uw rechterhand een afslag waar borden staan van de Ostrich Farm.
  • Neem deze afslag en rij helemaal naar het einde. Net voor de doorgang naar St. Joris treft u aan uw rechterhand de ingang van de Ostrich Farm.